Laguna Trip Blog Edition
  • January 25, 20157 Free Things in Perth

    7 Free Things in Perth

    Perth and expensive are two words that we hear in the same sentence all too often. Perth has the unfortunate accolade of being one of the..

  • December 18, 2014Tetap Menghasilkan Uang Saat Traveling!

    Tetap Menghasilkan Uang Saat Traveling!

    “Kak, travel blogger yg sering keliling dunia itu, mereka kerja apa?” “Sis, punya uang dari mana sih, kok jalan-jalan..

  • November 9, 20143 Travel Tips Edisi Kamar Mandi!

    3 Travel Tips Edisi Kamar Mandi!

    Be a smart traveler! Menurut gw, salah satu ciri seorang smart traveler adalah traveler yang mempunyai kebiasaan untuk membawa 1 barang..

  • September 30, 201410 Awesome Things that You Can Only do in Australia!

    10 Awesome Things that You Can Only do in Australia!

    Gilaaaaak…waktu cepat banget berlalu ya. Dah hampir setengah tahun aja gw dah tinggal di Perth, Australia. Yang artinya Working..

  • May 16, 2014Traveling Sambil Kerja di Australia!

    Traveling Sambil Kerja di Australia!

    Wow ga kerasa euy, 3 hari lagi gw resmi satu bulan di Australia! Gw masih inget, 7 jam sebelum flight, gw benar-benar belum siap apa-apa...

    TRENDING this weekThe most recent thoughts, ramblings and rants
    RANDOM Notesa mixed loop of what we are trying to share

    A travel community supported by travelers in Indonesia and abroad. Sharing thoughts, ramblings and rants as travelers. Curated by Mariza Melia aka @iamMariza & friends.

    Join us! Write your own travel tips and travel diaries. Exchange your knowledge and experiences with others. You may contact us via email>/a> to become one of our guest writers.
    Travel Talks on Twitter